7óra7

Angela Lansbury négy évtized múltán visszatér a West Endre

Angela Lansbury négy évtized múltán visszatér a West Endre

2014. 01. 22. | 7óra7

Angela Lansbury A színházi legendának tartott, Oscar-díjas színésznő New Yorkban már játszotta Madame Arcatit ugyanebben a darabban, 2009-ben Tony-díjat kapott alakításáért. Londonban ugyanaz a Michael Blakemore állítja színpadra a művet, aki az amerikai metropoliszban is rendezte azt.

Angela Lansbury színpadi és filmes pályafutása hét évtizede tart. A színésznő milliók számára a Gyilkos sorok című krimisorozat Jessica Fletcherjeként ismert. Londoni visszatérésében Janie Dee, Charles Edwards és Jemima Rooper lesznek a partnerei a Gielgud Színházban.

A komédia főszereplője egy Charles Condomine nevű író - őt alakítja Charles Edwards -, aki új regényéhez végez kutatásokat. Ennek keretében meghívja házába Madame Arcatit, a médiumot. Madame Arcati akaratlanul megidézi az író elhunyt nejének, Elvirának a szellemét. Elvira (Jemima Rooper), akit csak Charles érzékel, hamarosan felkavarja a szerző és új felesége, Ruth (Janie Dee) életét. A két nej hamarosan marakodni kezd a férfin.

A darabot március 1-jén mutatja be a Gielgud Színház - olvasható a LondonTheatreDirect.com színházi portálon.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr27996571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása