7óra7

Kampec – Új színházi sitcom indul Budán

Kampec – Új színházi sitcom indul Budán

2014. 02. 03. | 7óra7

A KoMod új sorozata, a Kampec, egy egyedi hangvételű theatcom (színházi szituációs komédia) a vígjáték, a krimi és a thriller műfajának határán, melynek epizódjai önálló előadásokként is megállják helyüket, így bárki bármikor csatlakozhat.

Kampec - Andresz Kati, Gulyás Ádám, Császár Zsófia

Az epizódok online is követhetők lesznek, melynek részleteiről a színház weboldalán olvashatnak a nézők.

A történet helyszíne egy budapesti hullaház, a Végső Állomás, ahol különféle rejtélyes esetek kerülnek napvilágra. Minden halottnak van valamilyen elrendezetlen ügye, melyben csak Mamma (Andresz Kati), a halottlátó takarítónő segíthet, aki remekül ért a holtak nyelvén. Az ügyek elrendezését azonban megnehezíti a korrupt rendőrnő (Kelemen Tímea) és a hentesből átképzett boncmester (Mokány Csaba) – áll az előadás szinopszisában.

Színpadra lép még Szabó Sára, Inoka Péter, Császár Zsófia és Gulyás Ádám. A theatcom rendezője Kovács Henrietta.

A Kampec első epizódja a bemutató után februárban további két alkalommal látható: február 8-án, szombaton délután 5 órától és február 12-én, szerdán este 7 órai kezdettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr107996469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása