7óra7

M. ország gyermekei – A kaposvári k2 Színház első bemutatkozása Debrecenben

M. ország gyermekei – A kaposvári k2 Színház első bemutatkozása Debrecenben

2014. 02. 04. | 7óra7

A színházi esemény keletkezéséhez elengedhetetlen három komponens, a tér, a színész és a néző fogalmának és egymáshoz való viszonyának újraértelmezésére tesz kísérletet a k2 Színház helyspecifikus előadása, az M. ország gyermekei – ismertette a produkciót kedden az MTI-nek Vajland Judit, a debreceni Csokonai Színház sajtóreferense.

Az előadás a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ legkülönbözőbb tereiben elevenedik meg, hogy a színház, a képzőművészet, a zene és a film nyelvén kezdeményezzen párbeszédet a közösségben való létezés lehetséges formáiról, problematikájáról. A mű egy utópisztikus világ megteremtésével foglalkozik, amelyben a mai magyar társadalmi folyamatok egy lehetséges végállomása fogalmazódik meg.

A k2 Színház a Kaposvári Egyetemen végzett színészekből, illetve jelenleg is ott tanuló színészhallgatókból verbuválódott független színházi műhely, amelynek most először nyílik lehetősége bemutatkozni a debreceni közönségnek.

A Benkó Bence és Fábián Péter rendezte művet február 11-től öt egymást követő estén át játsszák.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr57996459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása