7óra7

Együttműködik a Soproni Petőfi Színház és a Nyugat-magyarországi Egyetem

Együttműködik a Soproni Petőfi Színház és a Nyugat-magyarországi Egyetem

2014. 02. 07. | 7óra7

Nyugat-magyarországi Egyetem főépülete, Sopron Pataki András, a Soproni Petőfi Színház vezetője elmondta, hogy a kapcsolat a két intézmény között nem új, hiszen a teátrum színészei gyakran fellépnek az egyetem rendezvényein.

Az együttműködés keretében többek között egyetemi bérletet hirdetnek, amely a következő évadra lesz érvényes. Az Alkalmazott Művészeti Intézet hallgatói pedig ötletekkel, művészeti munkákkal vehetnek részt a közös munkában, készíthetnek például szóróanyagokat, grafikai munkákat a társulatnak. Szükségünk van a fiatalos vizuális megjelenésre – tette hozzá Pataki András.

A március 27-i színházi világnap alkalmából, március 26-án a kolozsvári Váróterem Projekt társulat lép színpadra Sopronban. Produkciójuk része lesz annak az egyetemi programsorozatnak, amely az erdélyi település szellemi kincseit mutatja be a nyugat-magyarországi városban.

Soproni Petőfi Színház

A rendezvény fővédnöke Martonyi János külügyminiszter lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr27996439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása