7óra7

Projektmunkatársat keres a budapesti Goethe Intézet és a Krétakör

Projektmunkatársat keres a budapesti Goethe Intézet és a Krétakör

2014. 02. 10. | 7óra7

A munkaidő a projekt teljes futamideje alatt átlagosan heti 30 óra, előreláthatóan 10 hónapra (2014. márciustól decemberig).

A munkatárs feladata a projekt Goethe Intézethez tartozó feladatainak szervezése és képviselete a Goethe Intézeten belül. Részletesen: folyamatos kommunikáció a Goethe Intézet és a Krétakör között; kommunikáció a projektben részt vevő partnerszervezetekkel; a program nyilvános eseményeinek koordinálása; a projekt lebonyolításához tartozó adminisztratív teendők ellátása; a projekt költségvetésének folyamatos ellenőrzése, kapcsolattartás a Goethe Intézet projektfelelősével; szakmai és pénzügyi beszámolók előkészítése; az irányító bizottság rendszeres informálása; a projekt evaluációjának előkészítése és lebonyolítása.

Elvárások: önálló és kreatív munkavégzés, kezdeményező, problémamegoldó hozzáállás; stresszhelyzetek és a szűk határidők kiváló kezelése; rugalmas időbeosztás; jó kommunikációs és együttműködési készség; magyar vagy német anyanyelv, a másik nyelv felsőfokú ismerete írásban és szóban egyaránt; C1-es szintű angol nyelvtudás; nagyon jó felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Office, online média); érzékenység a projekt társadalmi és pedagógiai missziója iránt; terhelhetőség és flexibilitás; a német- és magyarországi társadalompolitikai diskurzusok iránti érdeklődés.

*Benyújtandó dokumentumok* (az alábbi sorszámozással):

1. Részletes motivációs levél német nyelven, melyben kitér a következő pontokra:
a) miért érdeklődik a feladat iránt
b) milyen tapasztalatokat szerzett korábban a projektmenedzsment terén
c) milyen speciális ismeretekkel bír, illetve melyek azon személyiségvonásai, amik különösen alkalmassá teszik a feladat ellátására

2. Táblázatos önéletrajz fényképpel.

3. Érettségi bizonyítvány és egyetemi vagy főiskolai diploma.

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. február 20. (A pályázati anyagokat e-mailben várják a következő címre: Goethe Intézet, Dr. Nagy Márta kulturális szakreferens, marta.nagy@goethe.de.) A határidő lejárta után érkező pályázatokat, illetve a hiányos pályázati anyagot nem tudják értékelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr707996425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása