7óra7

Mutatványszínház két szereplőre – Megnyugszunk a Patyolatban

Mutatványszínház két szereplőre – Megnyugszunk a Patyolatban

2014. 02. 18. | 7óra7

„Most megnyugszunk... és ez a megnyugvás, egyszerre testi és agyi megnyugvás. Csak be kell jönnünk a színházba, és megnyugszunk...” – áll az előadás szinopszisában az idézet Thomas Bernhardtól.

Megnyugszunk - Szőke Szabolcs és Rácz Attila

A Zenekatasztrófa című produkciójuk után ezúttal olyan Thomas Bernhard szövegekre épít, melyek a zenés színpadi mutatványok előtt, után és közben tapasztalható nyugalmat és nyugtalanságot próbálják megjeleníteni. A többfunkciós hangszerdíszlet terében kiteljesedő alkotói monomániák a nadrágpróbától a zenés komédia legbonyolultabb műsorszámain át egészen a gutaütésig vezetnek.

Megnyugszunk – promo

A produkció látványvilága Szőke Szabolcs, Koncz János és Szőke Dávid munkája. Továbbá munkatárs volt Kantó Nóra, Ifj. Koncz János, Pongrácz János és Franyó István. A világítástervező Hlinka Mónika.

A bemutató február 20-án, csütörtökön este fél 8-tól lesz a Patyolat // PRÓBAüzemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr787996357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása