7óra7

Szereplőválogatást tart a Krétakör

Szereplőválogatást tart a Krétakör

2014. 02. 19. | 7óra7

Olyanok jelentkezését várják, aki 18-24 év közötti; sportos testalkatú; képzett és/vagy kiemelkedő mozgáskoordinációs képességgel rendelkezik; nem társulati tag (az egyeztetésénél nem élvez elsőbbséget az őt foglalkoztató munkáltatója); nincsenek tanulmányi kötelezettségei (a részvételét nem szükséges az iskolájával engedélyeztetni).

A Párt

Jelentkezni fényképes (egész alakos és portré) szakmai önéletrajzzal lehet. Ha a jelentkezőnek van lehetősége a korábbi munkáiról videófelvételt küldeni (online), úgy azt kérik, hogy életrajza végén tüntesse fel a megfelelő linkeket.

A casting több fordulós, az írásban jelentkezők közül hívják be a potenciális jelölteket a következő, személyes meghallgatásra.

Jelentkezni emailben, a casting@kretakor.eu címen lehet „A Párt – casting” tárgymegjelöléssel, február 23-án éjfélig.

A határidőn túl érkező, vagy hiányos jelentkezéseket nem áll módjukban elfogadni.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr457996343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása