7óra7

Színházi befogadói pályázatot írt ki a Zsámbéki Színházi Bázis

Színházi befogadói pályázatot írt ki a Zsámbéki Színházi Bázis

2014. 03. 13. | 7óra7

A Zsámbéki Színházi Bázis a kiválasztott társulatok számára teret biztosít az előadás bemutatása előtti próbákhoz, illetve ahhoz, hogy bemutathassák előadásaikat. A helyszín mellett szakmai és infrastrukturális segítséggel is állnak a nyertes pályázók rendelkezésére.

Zsámbéki Színházi Bázis A nyertesek számára térítésmentesen biztosítják a játszóhelyet, továbbá rendelkezésükre áll próbalehetőség, színháztechnikai kiszolgálás (előzetes helyszínbejárást követően, előre egyeztetett és elfogadott rider alapján), a nézőtér, illetve a játéktér igény szerinti beépítése mobil dobogórendszerrel, színháztechnikai berendezésekkel, a díszletek, kellékek, jelmezek biztonságos tárolása a próbák és az előadások idejére, öltözés céljára megfelelő helyiség (ek) kiszolgáló helyiségekkel (zuhanyzó, mellékhelyiség), előre egyeztetett megfelelő létszámú technikai személyzet (teremépítéshez, bontáshoz, technikai beépítéshez), online és offline promóció a Zsámbéki Színházi Bázis honlapján, közösségi oldalain, hírlevelében és szóróanyagain egyaránt, sajtó- és médiamegjelenés biztosítása, jegyértékesítés, promóciós anyagok terjesztése, próba- és előadásfotók készítése, az előadás archiválása, videós rögzítése (ezt a társulatok rendelkezésére bocsátják), interjú készítése. A Bázis munkatársai innovatív elképzeléseinkkel, bővülő hazai- és nemzetközi kapcsolatrendszerükkel igény esetén szakmai tanácsokkal segítik a társulatok munkáját. Lehetőség van hosszú távú partnerségre az intézménnyel (közös projektek, közös pályázatok).

A nyertes produkciókat a Bázis - személyes megegyezés szerint - akár több alkalommal is műsorra tűzi 2014-es évadában. A nyertes társulatok részére tiszteletdíjat biztosítanak az előadás jegybevételéből.

Pályázni az online felületünkön található jelentkezési lap hiánytalan kitöltésével és a jelentkezési laphoz csatolandó mellékletek határidőre történő beküldésével lehet.

Kötelezően csatolandó mellékletek: hiánytalanul kitöltött és aláírt jelentkezési lap; a továbbjátszásra szánt előadásról kép és videofelvétel (lehet cd/dvd vagy feltöltött formában link); a bemutatandó előadás pontos ridere (nézőtér kialakítása, játéktér kialakítása, fény-és hangtechnikai igények, lámpapozíciók, speciális technikai elemek, hozott és igényelt díszletek, kellékek tételes felsorolása, személyzeti igények pontos megjelölésével, a stáb pontos összetétele illetve, hogy a társulat rendelkezik-e saját fény-és hangtechnikussal illetve aki az eladásban is közreműködik); és egy motivációs levél (miért a Zsámbéki Színházi Bázison szeretné bemutatni a társulat az előadást, min. 8-10 mondat).

A pályázati adatlapot és azok mellékleteit a bazispalyazat@gmail.com e-mail címre, vagy a Zsámbéki-medence Idegenforgalmi Egyesület (2072 Zsámbék, Etyeki u. 2.) címére kell küldeni.

Beküldési határidő: 2014. március 20. A döntésről március 31-ig minden pályázót e-mailben értesítenek.

A pályázattal kapcsolatban további információk a Zsámbéki Színházi Bázis oldalán elérhetőek.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr497996207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása