7óra7

Politikai vitafórumot rendez a Krétakör

Politikai vitafórumot rendez a Krétakör

2014. 03. 30. | 7óra7

A vita résztvevői a Demokratikus Koalíció részéről Szarvas Koppány Bendegúz, az Együtt-PM 2014 részéről Simándi Szelim, a Jobbik részéről Farkas Gergely, az MSZP részéről Gőgös Enikő, az LMP részéről pedig Gecsei Tóth Andrea.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség részéről sem Csontos Sandra, sem Hollik István nem fog részt venni a rendezvényen. Hosszas egyeztetést követően a Szövetség elnöke a következőkről tájékoztatta a Krétakört: A vitát, mint műfajt nagyon támogatjuk. Az ifjúsági szervezetek közül mi voltunk az elsők akik vitabajnokságokat szerveztünk tagjaink számára. A vita lényege azonban az információ átadásáról szól. A jelenlegi helyzetben azonban a közéletről minden információ - sőt, ami ennél lényegesebb: személyes élettapasztalat - a választók rendelkezésére áll, ugyanis a baloldalt ugyanazok vezetik akik 2010 előtt, a jobboldalt pedig azok, akik eddig kormányoztak. Az embereknek csak a két időszakot kell személyes tapasztalataik alapján megítélni. Ebben a helyzetben a vitának nem látjuk értelmét. Még egyszer megköszönve a meghívást a vitán nem kívánunk részt venni.

A Fidelitas részéről Ágh Péter még február folyamán jelezte megjelenési szándékát a rendezvényen. Azonban a héten, amikor megerősítést kértek a részvételével kapcsolatban, a személyi titkára arról tájékoztatta a szervezőket, hogy nem áll módjában a vitán részt venni. Kérésükre, hogy a Fidelitas ebben az esetben delegáljon új képviselőt a rendezvényre, mindeddig nem kaptak választ.

A fórum március 28-án, pénteken 16.00-tól az index címoldalán élő streamen követhető lesz mindenki számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr927996053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása