7óra7

Morgan és Freeman – Premier a MU Színházban

Morgan és Freeman – Premier a MU Színházban

2014. 04. 08. | 7óra7

Morgan és Freeman - Fehér Ferenc A Lábán Rudolf- és Hevesi Sándor díjjal kitüntetett autodidakta koreográfus Morgan és Freeman című szólójával jelentkezik.

A Tao Te Dracula Brothers Running számos külföldi fesztivált megjárt alkotója április 11-én, pénteken és 12-én, szombaton este 8 órai kezdettel látható a MU Színházban.

Fergeteges táncjáték egy olyan személlyel, aki valójában egy bábu. Ő nem csak egy bábu, hanem egy ember, egy kis ember. Egy életre keltett kicsinyke ember. Neve: Freeman / Magassága: 35 cm / Kézmérete: nem besorolható / Cipőmérete: 5 cm / Gonoszsága: mérhetetlen / Barátságos-e? Nem igazán.
Hogyan jellemeznéd ezt a kis emberkét Morgan? Amikor találkoztam vele, akkor még kedves kis ember volt, de utána… Nagyon eleven, sőt, mondhatnám rosszindulatú. Mindig újabb és újabb okot keres arra, hogy gonoszkodni tudjon velem, és ezt nagyon élvezi. Ezt persze nem hagyhatom, azt hiszem, ki kéne nyírnom. Nincs más választásom, hacsak meg nem változik. Megváltozni? Ő Soha! Valamire készül! Tudom. És akkor még nem beszéltem a barátjáról, a nyúlról – áll az előadás szinopszisában.

MORGAN and FREEMAN

Az előadásban színpadra lép Fehér Ferenc, aki egyben a produkció koreográfusa és zeneszerzője. A jelmezt Simon Judit, a fényt Kovácsovics Dávid tervezi.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr367995897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása