7óra7

Eladási rekordot döntött az Erkelben A varázsfuvola

Eladási rekordot döntött az Erkelben A varázsfuvola

2014. 04. 11. | 7óra7

Az Erkel Színház legújabb produkciójában nemzetközi hírű magyar énekesek - többek közt Miklósa Erika (Az éj királynője), Rost Andrea (Pamina), Fried Péter (Sarastro), Bretz Gábor (Öreg pap) és Klein Ottokár (Tamino) - állnak együtt színpadra. A karmester Kovács János.

Erkel Színház

Az alig öt hónapja megnyílt Erkel Színház eladási rekordja a musicalvilágot övező népszerűséget hozott az opera műfajának. A rendkívüli érdeklődésre való tekintettel - a gyakorlattól eltérően - már a bemutató napján, április 12-én megnyitják a jegyértékesítést a jövő évad A varázsfuvola-előadásaira is. A következő széria december közepén indul és 2015 januárjáig tart. Az Erkel legújabb Mozart-produkciója ezzel az Operaház több mint hatvanéves, tradicionális balettje, A diótörő versenytársa lett - közölte az MTI-vel pénteken az Operaház.

Szinetár Miklós második alkalommal vitte színre Mozart legismertebb operáját. A felkérést 80. születésnapja alkalmából kapta Ókovács Szilvesztertől. Alkotótársaival, Velich Rita jelmeztervezővel és Horgas Péter díszlettervezővel látványos, nagyszabású előadást terveztek.

Az Operaház március 30-án mutatta be A varázsfuvola gyermekeknek szánt, rövidített változatát Parázsfuvolácska címmel. Szinetár Miklós rendezésének bemutatójával, április 12-ével a gyermekelőadás jövő évadra szóló jegyeinek értékesítését is megkezdik.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr507995851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása