7óra7

„Ahol kinyílik a világ” – Image filmet forgatott az Opera

„Ahol kinyílik a világ” – Image filmet forgatott az Opera

2014. 04. 12. | 7óra7

Az Opera második reklámfilmjét is a dalszínház művészeinek közreműködésével forgatták. A produkcióban Halász Péter karmester, Cser Krisztián, Kováts Kolos, Sáfár Orsolya és Sümegi Eszter operaénekesek mellett a Magyar Nemzeti Balett szólistái: Apáti Bence, Leblanc Gergely, Shoko Nakamura, valamint kartáncosai: Babácsi Benjamin, Hegyesi Gergely, Sári Réka, Séra Mónika és statisztái: Körtvély Gergő, Márton Amanda, illetve hárfaművészei: Simon Bea, Szilvásy Júlia és a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara - az Opera együttesének tagjai vettek részt.

A filmhez az Opera történetében először írattak zenét: Gulya Róbert szerzeményét a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarával - az Opera együttesével és a Budapesti Opera Kórussal rögzítették.

Gulya Róbert a filmhez kapcsolódóan, illetve attól függetlenül további zeneszámokat komponált, illetve szignált, melyekkel az Operában és az Erkel Színházban is találkozhat majd a közönség.

Operaház – Opera image film

Kapcsolódó:

>>> Meghirdette következő évadának programját az Operaház

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr627995837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása