7óra7

Készíts kézfeltartós selfie-t

Készíts kézfeltartós selfie-t

2014. 04. 18. | 7óra7

A HírTV Páholy című műsorának visszatérő vendége a Krétakör és Schilling Árpád munkássága. Ezúttal a rendezőről az index.hu-nak adott interjúja és legújabb rendezése, A Párt című előadás kapcsán emlékezett meg Kálomista Gábor és Gajdics Ottó. "Igazából én nem láttam a darabot, nem is akartam minősíteni, nem is fogom, nem is fogom vélhetően megnézni, mert ez a fajta színház engem nem érdekel" – állapítja meg magabiztosan Kálomista Gábor.

Majd véleményalkotásában még tovább megy: "Hogy jössz te ahhoz, hogy jön ez a kisfiú ahhoz, negyven évesen, hogy ő ekkora bölcsességeket böfögjön a világba?" Gondolatmenete végén pedig a konklúziót is levonja: "Árpád ugat, ugat, ugat".

A műsorrészlet itt tekinthető meg:

A HírTV Páholy című műsora

Erre reagál a Krétakör kezdeményezése: arra kérnek minden Krétakör szimpatizánst - és mindenki mást is -, hogy készítsen kézfeltartós selfie-t, ha látott már két Schilling előadást, és legalább az egyik tetszett neki. A képeket a Krétakör facebook-oldalára lehet feltölteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr857995893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása