7óra7

Zöld Szofi a Hátsó Kapuban

Zöld Szofi a Hátsó Kapuban

2014. 05. 02. | 7óra7

A Zöld Szofi Ifj. Sebő Ferenc harmadik színházi rendezése. Az első a Gecy című bohózat volt 2008-ban, melyet a Többszörös orgazmus követett immár saját társulatával, a Budapesti Anarchista Színházzal 2012-ben, melyet jelenleg is játszik a társulat.

Hogy a tüdőbeteg nagypapa kezelésére összegyűjtsék a pénzt, a Szalai család elhatározza, hogy Nemzeti Dohányboltot nyit. Mindenüket pénzzé teszik, hogy kinyithassanak, ám az üzlet nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Uruguay-i nagynénjük tanácsára úgy döntenek, hogy marihuánát fognak árulni a dohányboltban – áll az előadás szinopszisában.

Budapesti Anarchista Színház - Zöld Szofi

Az előadásban színpadra lép Paizs Miklós (Sickratman), Horváth András, Preiszner Miklós és Juhász Péter.

A díszletet Fekete Anna, a jelmezt Gazdag Hajnalka tervezte, slampoetry/dalszöveget Molnár Péter írta.

Az előadás a bemutató után májusban további három alkalommal látható a Hátsó kapuban: május 9-én, pénteken, 15-én, csütörtökön és 23-án, pénteken este 8 órai kezdettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr207995683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása