7óra7

Casting Az Őrült Nők Ketrecére

Casting Az Őrült Nők Ketrecére

2014. 05. 05. | 7óra7

A produkció olyan 18 és 35 év közötti férfi táncosok/színészek jelentkezését várja, akik készsége nem csupán a mozgást illetően magas színvonalú, de jó énekhanggal és színpadi szerepjátszási gyakorlattal is rendelkeznek. Az előadásban a tánckar alkotja a kórust magát is, ezért a jó énekhang kiemelten fontos.

A produkció a május 25. és július 12. közötti próbaidőszak után a tervek szerint folyamatosan repertoáron lesz, a nyári időszakban blokkokban, a kőszínházi szezonban egyeztetés szerinti időpontokban.

Fényképes szakmai önéletrajzzal jelentkezni lehet a produkcio@kulturbrigad.hu címen. A castingra április 18-án este kerül sor, a pontos helyszínről és kezdési időpontjáról válaszban küld üzenetet a produkció.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr47995901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása