7óra7

Részvétel – Kraal Rachel bemutatója a Bakelitben

Részvétel – Kraal Rachel bemutatója a Bakelitben

2014. 05. 07. | 7óra7

„Az élet egy nagy kérdés. Belecsöppenünk valamibe, amit életnek nevezünk, örökösen helyt kell állnunk az elénk táruló lehetőségek és problémák között, és kizárólag rajtunk múlik, hogyan tesszük meg a tőlünk telhetőt.”

A darabom lényege egy lány vágyképei, amiket igyekszik megalkotni magának kisebb nagyobb sikerrel. Ezek megalkotásában egy szellem segít neki, Felix Hope (szerencse remény) aki voltaképpen benne él. A teljesülő kívánságok mégis mindig tökéletlenek lesznek, mint a lány maga. A darab tetőpontja az a pillanat, amikor rádöbben, hogy a vágyainak tárgya voltaképpen ő maga, amiket kivetít a világban tapasztalt emberekre, eseményekre, helyzetekre. Ennek megfelelően a benne élő szellem sohasem fog neki segíteni, hacsak nem választja a saját illúzióinak szerelmét, azaz a rögeszméit. De hogy a szellem ehhez mit szól, ő hogyan érez a lány iránt? Erre majd ő maga válaszol – állítja Kraal Rachel a darabról.

A megfoghatatlan, megfogalmazhatatlan, leírhatatlan jelenség, Kraal Rachel elvarázsolt világába tekinthetnek bele azok, akik foglalkoznak magukkal, akiknek vannak kérdéseik a belső útjukkal kapcsolatban, akik szeretnek elmerengeni dolgokon.

A Részvétel egy izgalmas, a kereteket, korlátokat hol tapogató, hol feszegető előadás élő zenével.

Az alkotók a zárkózottabb, félénkebb embereknek ajánlják a produkciót, és azoknak, akiknek mindenről van véleményük és nem félnek semmitől. Ilyen előadást biztosan nem látnak máshol.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr197995643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása