7óra7

Afrikai színházi fesztiválon lép fel a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely

Afrikai színházi fesztiválon lép fel a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely

2014. 05. 09. | 7óra7

Az Osonó május 13-án este, a fesztivál második napján az Oujda-i Kulturális Központban mutatja be a Fazakas Misi által rendezett Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadást. Május 15-én az Atlanti-óceán partján fekvő Kenitrában, majd 17-én Safiban lép fel a csapat.

Ahogyan a víz tükrözi az arcot

A fesztivált a helyi Comedrama Színházi és Kulturális Egyesület szervezi franciaországi partnerével, a Francia Nemzeti Színházi és Előadóművészeti Társulatok Szövetségével (FNCTA). Mohammed Benjeddi, a fesztivál igazgatója tavaly, a Monacóban megrendezett Világfesztiválon látta az Osonó előadását, és azt követően hívta meg a társulatot az Észak-afrikai országba.

A fesztiválon Szaúd-arábiai, orosz, francia, svájci, belga és hazai társulatok alkotásait láthatja a közönség. Délelőttönként a résztvevő művészek számára műhelymunkákat szerveznek.

A marokkói fesztivált követően, május 22-én Milánóban, az olaszországi Rotary Club meghívásának eleget téve, május 24-én pedig a vajdasági Újvidéken mutatja be az előadást az Osonó.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr957995613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása