7óra7

Magyarországon vendégszerepel a székelyudvarhelyi színház

Magyarországon vendégszerepel a székelyudvarhelyi színház

2014. 05. 09. | 7óra7

Tomcsa Sándor Színház (Székelyudvarhely) Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott vendégszereplés keretében Adorján Viktor A lovasok című darabját, a Tamási Áron művei alapján készült, Rendes feltámadás című előadást, valamint Dés-Geszti-Békés musicaljét, A dzsungel könyvét láthatja a magyarországi közönség Tokajon, Egerben és Debrecenben.

Hétfőn a tokaji Paulay Ede Színház színpadán lép fel az erdélyi társulat a Rendes feltámadás című produkcióval, amelyet a székelyudvarhelyi Csurulya Csongor rendezett. Kedden az egri közönség láthatja A lovasok című előadást, amelyet a kolozsvári Hatházi András állított színpadra. Szerdán Tokajban kétszer is színre viszik A dzsungel könyvét, amelyet a szatmárnémeti Szilágyi Regina rendezett. Csütörtökön a debreceni közönség láthatja A lovasokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr937995611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása