7óra7

Külföldi turnén A Párt

Külföldi turnén A Párt

2014. 05. 10. | 7óra7

Brüsszelben a legfontosabb európai művészeti fesztiválok egyikeként számon tartott Kunstenfestivaldesarts keretében, háromszor láthatja a belga közönség a Francia Közösség Nemzeti Színházában az előadást. A fesztivál művészeti vezetője,Christophe Slagmuylder, idén harmadjára hívta meg Schilling Árpád aktuális rendezését a fesztivál programjába – a Krétakör korábban a Siráj illetve a A papnő című előadásokat játszotta nagy sikerrel a belga fővárosban.

A Párt - Nagy Zsolt

Közvetlenül a brüsszeli előadások után a produkció a svédországi Göteborgba utazik, ahol az ottani Tánc- és Színházi Fesztiválon szerepel. A fesztivál művészeti vezetője, Birgitta Winnberg Rydh törekvése, hogy a Krétakör produkciója jelentős vitákat generáljon a göteborgi közönség köreiben, közvetlenül az Európai parlamenti, illetve a svéd országos választások előtt. A turnék a NXSTP program keretében, az Európai Unió Kultúra programjának társfinanszírozásában valósulnak meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr147995597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása