7óra7

TITÁNium Színházi Szemle a FÜGE szervezésében

TITÁNium Színházi Szemle a FÜGE szervezésében

2014. 05. 10. | 7óra7

A második alkalommal megszervezett szemle versenyprogramjában öt előadás szerepel, emellett két ajánlott darabot tűznek műsorra. A rendezvény végén kihirdetik, hogy melyik produkció kapja az év TITÁN-díját, amelyről négytagú zsűri dönt - olvasható a FÜGE Produkció MTI-hez eljuttatott közleményében.

A szemle versenyprogramjában május 24-én látható a Jurányi Inkubátorházban a Bartha Lóránd rendezte Száraz című előadás, amelyben három országból érkező színészek játszanak. A k2 Színház Mielőtt az éj leszáll! című produkciója Benkó Bence és Fábián Péter rendezésében 28-án látható, szintén a Jurányiban.

Száraz

Bodzsár Márk W. úr üzen című darabját a szerző rendezésében május 29-én játsszák az Átrium Film-Színházban. A film noirok világát idéző előadás Börcsök Enikő, Ötvös András, Rába Roland, Stork Natasa, Szabó Emília és Szabó Kimmel Tamás szereplésével látható.

A Trafó - Kortárs Művészetek Házában adják elő május 29-én és 30-án a Felülről az ibolyát című produkciót, Boross Martin rendezését. A 011 Alkotócsoport Radnai Márk rendezte Droszt című darabja szintén május 30-án látható az Átriumban, angol felirattal.

Droszt - Bárnai Péter, Gosztonyi Csaba

A szemle ajánlott programjában szerepel a Trojka Színházi Társulás Lenz című előadása, Soós Attila rendezése, amelyet május 28-án láthat a közönség a Jurányi Inkubátorházban. A Barbelo, avagy kutyákról és gyerekekről című produkciót május 30-án játsszák a Mu Színházban. Az előadásban Fekete Györgyi, Gőz István, Kardos Róbert, Spolarics Andrea, Stork Natasa, Szegezdi Róbert, Szolár Tibor és Tánczos Adrienne szerepel, a darabot Erdeős Anna állította színpadra.

Lenz - Bárnai Péter, Fehér László

A FÜGE Produkció 35 év alatti alkotók részére kiírt újabb, második felhívására még vasárnap éjfélig várják a pályázatokat, az eredményhirdetést június 2-án tartják a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorházban. A beérkezett pályázatok közül öt produkció valósulhat meg anyagi és menedzsmenti támogatással a jövő évadban különböző budapesti játszóhelyeken.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr897995591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása