7óra7

Gyereknap a KékSzobaHallban

Gyereknap a KékSzobaHallban

2014. 05. 17. | 7óra7

A Kékprodukció 2013 februárjában indította útjára a KékSzobaHall elnevezésű programsorozatot a Budapest Jazz Clubban azzal a céllal, hogy legyen egy hely, ahol találkozhatnak mindazok, akik szívesen néznek színházat, hallgatnak zenét, szívesen cserélnek gondolatokat, kíváncsiak a világra és egymásra és szeretnek játszani.

Gyereknap a KékSzobaHallban

„Imádom a meséket, még így felnőtt fejjel is. Játszottam korábban is gyerekeknek, nagyon szeretem ezt a közönséget, látni a tekinteteken, mennyire magával tudja ragadni a kicsiket egy jó történet. A mostani előadás is izgalmasnak ígérkezik, az alapját két, számomra különösen fontos mese adja. Ezek a mesék Boldizsár Ildikó meseterapeuta tollából és Szegedi Katalin rajzaiból születtek, külön kötetben a királyfiaknak és külön a királylányoknak. Ezek olyan könyvek, ami után egyszerűen muszáj beszélgetni arról, mi a jóság, a szépség, az állhatatosság, és az összes többi olyan tulajdonság, amit a kisgyerekek szíve rejt, és amit érdemes a felnőtteknek is feleleveníteni olykor-olykor” – állítja Kovács Patrícia a Királylányok és királyfiak mesejátékról.

A produkció zenéjét Nyitrai László szerezte, rendező Bíró Kriszta.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr527995539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása