7óra7

KP4 – Ascher, Oberfrank, Schilling, Vidnyánszky a politikai színházról

KP4 – Ascher, Oberfrank, Schilling, Vidnyánszky a politikai színházról

2014. 05. 26. | 7óra7

A sorozat következő, május 26-i részében a politikai színház tematikáját, jelentését, szerepét, hatásait járják körül.

Vendégek: Ascher Tamás (a Katona József Színház főrendezője), Oberfrank Pál (a veszprémi Petőfi Színház igazgatója), Schilling Árpád (rendező, a Krétakör alapítója) és Vidnyánszky Attila (a Nemzeti Színház igazgatója).

A beszélgetést Veiszer Alinda vezeti.

A vita kiegészítéseként rövid videóüzeneteket is bejátszanak. A témáról ezúttal Csákányi Eszter színművész, Szarvas József, a Nemzeti Színház színésze, Polgár Csaba rendező, az Örkény Színház színésze, valamint Stumpf András, a Heti Válasz újságírója mondja el gondolatait.

A program május 26-án, hétfőn este 8 órai kezdettel kerül megrendezésre a Katona József Színház K:antin kávézójában. Jegyek válthatók a színház honlapján, illetve jegypénztárában.

|{background:#ddd; font-size:11px; padding: 5px 10px}. *A Katona József Színház örömmel értesíti közönségét, hogy az óriási érdeklődésre való tekintettel a május 26-i, eredetileg K:antinba meghirdetett kultúrpolitikai vitaestjét (KP) végül a nagyszínpadon tartja meg. Így mostantól újra lehet jegyet venni a színház weboldalán és a jegypénztárban.* |

Kapcsolódó:

>>> KP3 – „Kritikánk tárgya a kritika” – Kultúrpolitikai vitaest a Katonában

>>> KP2 – Kultúrpolitikusok vitája a Katonában

>>> Kultúrpolitikai vitasorozat a Katonában

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr587995483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása