7óra7

Három helyszínen láthatók nyáron a Pannon Várszínház előadásai

Három helyszínen láthatók nyáron a Pannon Várszínház előadásai

2014. 06. 27. | 7óra7

Vándorfi László közölte, hogy az idei nyári játékoknak három produkció adja a gerincét: a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról valamint, a Hegedűs a háztetőn című musical, valamint a Toldi című musical-költemény, amelyet a Sümegi Palotajátékok nyitó előadásaként láthat először a közönség.

Pannon Várszínház Hozzátette: a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című produkció mögött egy országos turnésorozat áll, amely a nyáron folytatódik óbudai és balatonfenyvesi helyszínen. Ez a darab lesz a nyitó előadása a balatonfüredi Mediterrán Színházi Fesztiválnak is július 28-án.

A direktor hozzáfűzte: az évad egyik nagy sikerdarabja, a Hegedűs a háztetőn című musical szintén bekerült a nyári repertoárba. A darab ötven szereplős, az előadásban élőben közreműködik a Budapest Klezmer Band - tette hozzá.

A Toldi musical-költemény zenéjét a Ghymes együttes játssza, a címszerepben György-Rózsa Sándort, az Operettszínház művészét láthatja a publikum, az előadás koreográfusa Krámer György. A darabban Arany János költő fiatalkori énje is megjelenik - emelte ki Vándorfi László.

A Pannon Várszínház vezetője hangsúlyozta: a nyári színháznak helyet adó települések mindegyikén otthon érzik magukat a művészek, hiszen hosszú évek óta tartó együttműködés eredménye a nyári előadássorozat.

>>> A Pannon Várszínház műsora a 7 óra 7-en

Kapcsolódó:

>>> Palota Színházi Játékok „királyi” környezetben Sümegen

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr877995211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása