7óra7

Nyári színházi előadások a zalaegerszegi Kvártélyházban

Nyári színházi előadások a zalaegerszegi Kvártélyházban

2014. 06. 27. | 7óra7

Zalaegerszegi Kortárs Művészeti Fesztiválon (ZAKO) tíz egymást követő estén független színházi alkotók szórakoztató, izgalmas és kísérletező színházi munkáit és gyermekelőadást láthat a közönség - mondta el Gyutai Csaba polgármester kedden, sajtótájékoztatón.

Kvártélyház Hozzáfűzte; a Manna Kulturális Egyesület és a Kvártélyház közös nyári színházi programsorozatán tíz napon keresztül "igazi sztárparádét" láthat a közönség, estéről estére neves színművészek lépnek fel.

Tompa Gábor ügyvezető elmondta, hogy a művészeti fesztivált követően július 17-én megkezdődik és egészen augusztus 22-ig tart a Kvártélyházi nyár nyolcadik évada. Önálló produkcióként bemutatják Pire Barillet és Jeán Pierre Grédi szerzők zenés komédiáját Tompagábor Kornél rendezésében.

A kaktusz virágát kicsit modernizált formában állítják színpadra. A nyári estéken a hangsúly a szórakoztatásra tevődik át, az előadáson Nádas Gábor, Szenes Iván dalai hangzanak el és felcsendül a Jamaicai trombitás című örökzöld sláger is - magyarázta a rendező.

Szólt arról is, hogy a közönség kérésére a korábbi években nagy sikerrel játszott két darabot is újra műsorra tűznek; Müller Péter és Seres Rezső Szomorú vasárnap című zenés játékát, valamint Fenyő Miklós-Novai Gábor Hotel Menthol című musicaljét.

Mindhárom előadásban a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház művészeit láthatja a közönség.

Ferencz András produkciós vezető arról beszélt, hogy a zalaegerszegi belvárosi esték programsorozat kiegészül a B-vitamin Napokkal, amely idén a foci-vb jegyében zajlik.

A Dísz tér rekonstrukciója miatt a sportkedvelők a zsinagóga melletti téren szurkolhatnak a csapatoknak, a mérkőzéseket négy méterszer három méteres kivetítőn nézhetik végig, és a téren kialakítanak egy homokos focipályát is.

A rendezvény ideje alatt gasztronómia különlegességek közül és közel húszfajta csapolt sörből választhatnak a látogatók.

>>> A zalaegerszegi Kvártélyház Szabadtéri Színház műsora a 7 óra 7-en

Kapcsolódó:

>>> Júliusban ismét ZAKO Fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr277995097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása