7óra7

250. alkalommal volt látható az Osonó előadása

250. alkalommal volt látható az Osonó előadása

2014. 08. 05. | 7óra7

Az első előadás óta eltelt két és fél évben, a társulat két kontinens 16 országának 92 településén lépett fel a produkcióval.

Ahogyan a víz tükrözi az arcot

Az előadás több nemzetközi fesztiválra kapott meghívást. Legutóbb a Monacói Világfesztiválon mutatkozott be a társulat, ahová 5 kontinens 24 előadását válogatták be. Idén márciusban, az olaszországi TeatroLab Nemzetközi Színházi Fesztiválon a legjobb előadásnak járó Ezüstcsengő nagydíjat nyerte el a produkció.

Az Osonó Színházműhely november 25. és december 9. között vett részt egy kéthetes magyarországi turnén, amely keretén belül 11 városban, összesen 18 alkalommal lépett színre a társulat. Az előadásokat közönségtalálkozók követték, valamint Fazakas Misi és Mucha Oszkár 10 műhelyfoglalkozást is tartott fiatalok számára. A turné során öt kulturális projektmeghívást kapott a társulat, amelyek megvalósítására a jövő évben kerül sor.

Ahogyan a víz tükrözi az arcot - közönségtalálkozó

2013-ban, az Osonó tagjai önkéntes munkával 2 bemutatót és 130 előadást tartottak, 2 kontinens 14 országának 80 településén, mintegy 13.700 néző számára. Mindezek mellett 4 tábort és 56 műhelyfoglalkozást is szerveztek a fiataloknak.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr447996937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása