7óra7

A változékony idő ellenére sokan voltak az Ördögkatlan fesztiválon

A változékony idő ellenére sokan voltak az Ördögkatlan fesztiválon

2014. 08. 14. | 7óra7

A tervezett több mint 400 programból (színházi előadások, koncertek, beszélgetések, filmvetítések, családi programok, kiállítások) egy híján mind megvalósult.

A szervezők közleménye szerint a két beremendi nagykoncertet - Beethoven IX. szimfóniáját, valamint Lajkó Félix és a Dohnányi Szimfonikus Zenekar koncertjét - közel 10 ezren hallgatták a Megbékélés-kápolna előtti réten.

Óriási érdeklődés kísérte a színházi előadásokat, köztük a díszvendégként öt nap alatt kilenc előadást tartó Katona József Színház fellépéseit: a fesztivál ideje alatt a majdnem 80 színházi előadásnak körülbelül 5-6000 látogatója volt.

Az augusztus 7-én, Cseh Tamás halálának 5. évfordulóján tartott megemlékezésen a mostoha időjárás ellenére több százan vettek részt. Az utolsó két napra kitisztult az ég, és igazi fesztiválhangulat uralkodott a négy kis faluban és a Vylyan Teraszon.

A keddtől szombati tartó fesztivált a Kiscsillag koncertje zárta.

Kapcsolódó:

>>> Ma kezdődik a 7. Ördögkatlan Fesztivál

>>> Ördögkatlan – Több mint negyvenezer látogatóra számítanak

>>> Öt nap ünnep az ég alatt – 7. Ördögkatlan Fesztivál

>>> Ördögkatlan – A Katona József Színház az idei díszvendégek között

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr167994867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása