7óra7

Negyedik alkalommal mutatkozik be a KET-Bethlen Terminál

Negyedik alkalommal mutatkozik be a KET-Bethlen Terminál

2014. 08. 26. | 7óra7

A június 30-án kezdődő két hónapos intenzív nyári képzés záróakkordja a hagyományokhoz híven, az augusztus 29-ei 20 órakor kezdődő szakmai bemutató a Bethlen Téri Színházban és az augusztus 30-ai szintén 20 órakor kezdődő nyilvános előadás a Millenáris Teátrum szabadtéri színpadán.

Bethlen Téri Színház

A MU Terminál 2005-ös indulása óta bebizonyította létjogosultságát és szakmai szükségességét – olvasható sajtóközleményükben. A Terminálban felkészített pályakezdő táncosok számos hazai társulat tagjaként állják meg helyüket, a KET tagjainak legnagyobb része is innen érkezett.

A 2011-ben indult Terminál program ilyen rövid idő alatt is sok eredménnyel büszkélkedhet, a résztvevők közül többen is sikereket tudhatnak maguk mögött, hiszen számos koreográfustól kaptak meghívást és vettek részt különböző társulatok produkcióiban itthon és külföldön egyaránt. A két hónapos intenzív tanfolyam záróakkordjaként egy olyan szakmai bemutatót szervezünk, ahova meghívást kapnak a hazai alkotók, koreográfusok, intézményvezetők és pedagógusok, ennek is köszönhető a program sikere, elismerése, a sok meghívás.
A 2013-ban elindított Terminál Plusz programot – mely a Terminál résztvevői közül a legjobbaknak ad lehetőséget, hogy ingyenesen látogathassák egy évadon keresztül a Táncszínház tréningjeit, és adott esetben részt vehessenek produkciókban is – idén is folytatják a szervezők.

A KET-Bethlen-Terminál három mesterének három-három hét áll rendelkezésére, hogy a kiválasztott táncosokból a lehető legtöbbet hozzák ki. Az előadások ingyenesek, de a Bethlen Téri Színház befogadóképessége miatt a szakmai bemutatóra bejelentkezés szükséges az info@bethlenszinhaz.hu email címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr447994781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása