7óra7

A Kortárs Drámafesztivál Budapest felhívása színházak és együttesek számára

A Kortárs Drámafesztivál Budapest felhívása színházak és együttesek számára

2014. 09. 11. | 7óra7

A szervezők az NKA Kulturális Fesztiválok Kollégiumától kétmillió forint támogatást kaptak az idei fesztivál megrendezésére. Ez nem teszi lehetővé, hogy saját produkciót is szerepeltessenek a fesztivál magyar szemleprogramjában (Hungarian Showcase Programme), ezért az alábbi felhívást írták ki színházak és együttesek számára a fesztivál szemleprogramján való részvételre:

Kortárs Drámafesztivál Budapest / Contemporary Drama Festival Budapest

Ha van olyan november végére vagy december elejére tervezett új kortárs előadásuk, melynek bemutatóját a fesztivál szemleprogramjára tudnák időzíteni, és érdekli egy olyan együttműködési lehetőség, melynek keretében a Kortárs Drámafesztivál Budapest biztosítaná a premierhez a szakmai hátteret (az előadás angol nyelvű szinkrontolmácsolása vagy angol nyelvű feliratozása), promóciót a fesztivál PR-jában és marketingjében, továbbá a fesztiválra érkező külföldi szakemberek részvételét a premiereken, sürgősen jelentkezzenek, és küldjenek minél több információt, esetleg már meglévő reklámanyagot a bemutatni kívánt darabról és a készülő előadásról a lent olvasható e-mail címre. A beérkezett javaslatokról a fesztiválzsűri dönt. A rendelkezésre álló források alapján maximum 3 előadást tudnak bemutatni.

A szemleprogramra idén is 30-50 külföldi szakmai vendéget várnak (színház- és fesztiváligazgatók, rendezők, művészeti menedzserek, szakújságírók és kritikusok).

Csak az előbbiekben felsoroltakat tudják biztosítani ezeknek az előadásoknak a fesztivál keretében történő bemutatásához. Legnagyobb sajnálatukra vidéki és határon túli produkciók esetében a budapesti vendégszerepléssel kapcsolatban felmerülő költségeket nem tudják fedezni.

A javaslatok beküldési határideje: szeptember 20.

Jelentkezni a office.dramafestival@gmail.com elektronikus címen lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr237994611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása