7óra7

Arccal a város felé Miskolcon

Arccal a város felé Miskolcon

2014. 09. 23. | 7óra7

Miskolci Nemzeti Színház

Szeptember 7-én avatták fel az új homlokzati arculatot, ami arra hivatott, hogy a városlakók, és aki elhalad a színház előtt, értesüljön a színház új bemutatóiról. De nemcsak az előadáscímek, hanem a szereplők arcképe is kikerül az épületre, óriás portrék formájában. Fontosnak tartják ugyanis, hogy a miskolciak a színészeket jobban megismerjék, hiszen ők a színház arcai.

Miskolci Nemzeti Színház

Minden új bemutató előtt felkerül az új előadás szereplőgárdája a homlokzatra, persze csak molinó formájában.

Miskolci Nemzeti Színház

Szintén új felülettel jelentkezik a színház honlapja is. Az előző változat az Év kulturális honlapja díjat nyerte. A jelenlegi sokkal modernebb, dinamikusabb, ráadásul számítógépen és mobil telefonon is könnyen olvasható, kezelhető. Újdonság, hogy a honlap címe is megváltozott. Mostantól kezdve a .eu végződést a .hu váltja. Ezt hirdeti a homlokzat óriásmolinója is. A színház társulata a www.mnsz.hu betűkkel sétált végig a főutcán, a menetet pedig fotósok is kísérték.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr497994525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása