7óra7

Két díjat nyert az Operaház imázsfilmje

Két díjat nyert az Operaház imázsfilmje

2014. 10. 03. | 7óra7

A díjakat Ókovács Szilveszer főigazgató, Turkovics Monika marketing- és kommunikációs igazgató, Gulya Róbert zeneszerező, Gács Tamás rendező és Végh Endre kreatív igazgató vette át.

A Cannes Corporate Media & TV Awards vállalati filmeket díjazó versenyére 725 pályázat érkezett a világ különböző pontjairól, a gálaesten Cannes-ban összesen 36 kategóriában díjaztak mintegy 100 munkát. Az imázsfilm kategóriájában a Magyar Állami Operaház olyan megrendelőkkel versenyzett, mint a Red Bull, az Audi vagy a Hong Kong Shanghai Hotel. A kiemelkedő alkotásokat a zsűri Ezüst Delfin-díjjal, a legjobbakat Arany Delfin-díjjal jutalmazta minden kategóriában.

Gács Tamás, Végh Endre, Turkovics Monika, Gulya Róbert, Ókovács Szilveszter

Az ötödször megrendezett fesztiválon a világ kiemelkedő vállalati filmjeit, online és televíziós dokumentumfilmjeit gyűjtik össze. A filmes, marketing- és kommunikációs szakemberekből álló nemzetközi zsűri 36 tagú, tagja többek közt a digitális tartalomgyártással 30 éve foglalkozó Peter Beck, a Svájci Filmszövetség elnöke, Zbigniew Zmudzki, a Peter and the Wolf című, Oscar-díjjal jutalmazott animációs rövidfilm producere és Michael Kögler Emmy-díjjal jutalmazott televíziós tartalomgyártással foglalkozó szakember.

Operaház - Opera image film

Az Operaház április 9-én bemutatott, a 2014/2015-ös évadot beharangozó első imázsfilmje mozgalmas, szürreális vizuális világgal és a fantasyfilmekből ismerős látványelemekkel széles közönségréteget szólít meg, és kiemelt célja, hogy olyan fiatalok számára is vonzóvá tegye az operát és a balettet, akik még nem találkoztak e műfajokkal. A kisfilm szervesen illeszkedik az Opera 3 évvel ezelőtt megkezdett reklámkampányába. A kampány plakátokkal, két kisfilmmel, hozzájuk kapcsolódó kiadványokkal és online tartalmakkal hívja fel a figyelmet arra, hogy a klasszikus balett és az opera ma is izgalmas, élő és mindenekelőtt szórakoztató műfaj.

Kapcsolódó:

>>> „Ahol kinyílik a világ” – Image filmet forgatott az Opera

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr337994419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása