7óra7

Ármány és szerelem Budaörsön

Ármány és szerelem Budaörsön

2014. 10. 09. | 7óra7

A klasszikus történet szerint két fiatal, Lujza és Ferdinánd, egymásba szeretnek. Szerelmük tiszta és őszinte, de beteljesülését akadályozza eltérő társadalmi helyzetük. A lány egy tisztességes, polgári származású muzsikus, Miller gyermeke.

Ferdinánd pedig a miniszter, von Walter egyetlen fia, címének örököse. Lujza másik kérője Wurm, a miniszter magántitkára. Miller végül lányára bízza a döntést. Mindeközben Ferdinándot akarata ellenére az uralkodó szeretőjével, Lady Milforddal szeretné összeházasítani az apja, hogy ezzel a kapcsolattal is bebiztosítsa pozíciójukat.

Mennyi ármányt bír ki a szerelem? Mennyi önfeláldozást várhat el két szerelmes egymástól? Képes-e a szerelem áttörni a társadalmi korlátokat? Lujza és Ferdinánd kísérletet tesz erre. Miért válik végül egyikük a másik gyilkosává? Egy gyilkos van, de hány felelős?

A főbb szerepekben Trokán Pétert, Bán Bálintot, Molnár Csabát, Szalay Mariannát, Chován Gábort, Ilyés Róbertet, Spolarics Andreát és Zsigmond Emőkét (e.h.) láthatja a közönség.

Az alkotók Forgách András fordítását használták, a díszlet Sopsits Árpád és Hajdu Bence, a jelmez Horányi Júlia munkája.

Az előadást ebben a hónapban még október 23-án játsszák.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr557994367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása