7óra7

Hannus Zoltánt díjazta a Bábművészek Szövetsége

Hannus Zoltánt díjazta a Bábművészek Szövetsége

2014. 10. 20. | 7óra7

Tíz emelet boldogság - Hannus Zoltán

A Ciróka Bábszínház szervezésében október 15. és 19. között lezajlott fesztiválon 18 hazai és 5 határon túli magyar bábszínházzal ismerkedhetett a közönség. Az előadásokat szakmai viták követték.

A fesztivál nem verseny jellegű, azonban a Magyar Bábművészek Szövetsége már hagyományosan díjazza a fesztivál egy kiemelkedő teljesítményét, legyen az rendezés, előadás vagy színészi alakítás. Az idén ezt a díjat Hannus Zoltán kapta, színészi teljesítményéért, különös tekintettel a szombathelyi Mesebolt Bábszínház és a Budapest Bábszínház Tíz emelet boldogság című előadásában (írásunk róla itt olvasható) nyújtott alakítására. A darabot Gimesi Dóra írta és Kovács Petra rendezte, Hannus Zoltán pedig egy csillagászt játszik a két szerelmes társasházról szóló történetben.

Kapcsolódó

>>> Kecskeméten megkezdődött a Magyarországi Bábszínházak XII. Találkozója

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr817994277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása