7óra7

Most kéne ébredni - Indul a Trambulin

Most kéne ébredni - Indul a Trambulin

2014. 10. 21. | 7óra7

Nem csak a konkrét tánctudás fejlesztése jelenik meg a program szervezőinek bevallott céljai között, hanem egy mélyebb, személyes és személyre szabott fejlesztés célkitűzése is, mely a táncos emberi- művészi oldalát erősíti.

Elmondásuk szerint a képzés során több mester munkáján keresztül újabb és újabb módszerekkel és technikákkal ismerkedhetnek meg a program résztvevői, melyek segítik őket egy komplexebb előadói mód kialakításában.

A Trambulin program állomásait, hogy éppen hol tartanak a program résztvevői a fejlődésükben, az évad folyamán több alkalommal, demonstráció keretében mutatják be a fiatalok.

Gangaray Trambulin: Individuum

Az Individuumot, az évad első demonstrációját Weöres Sándor Infinitivus című verse inspirálta, mely önmagában is tág teret enged az asszociációk sorának:

Most kéne ébredni / aztán elaludni
madárrá változni / messzeségbe szállni
tág mezőn lépdelni / völgyi kútból inni
hegytetőre jutni / sziklával görögni
mélységbe lehullni / egy városba térni
ablakba repülni / és megint ébredni.

A demonstrációt Maday Tímea Kinga koreografálta, és egy alkalommal, 24-én este lesz látható a Bethlen Téri Színházban.

Kapcsolódó

>>> Bethlen Téri Színház – Évad a sokszínűség és a komplexitás jegyében

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr247994263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása