7óra7

Színiakadémisták ünnepi műsora a Magyar Színházban

Színiakadémisták ünnepi műsora a Magyar Színházban

2014. 10. 21. | 7óra7

Magyar Színház A diákok Lengyel Ferenc vezetésével fogalmazzák meg gondolataikat, érzéseiket nemzeti ünnepünkről, az 1956-os eseményekről. Az előadás szereplőihez hasonló korú egyetemisták robbantották ki a forradalmat, így az ő tolmácsolásukban még átélhetőbbé válnak a korabeli események - tájékoztatta szerkesztőségünket a teátrum.

Elmondásuk szerint a Pesti Magyar Színiakadémia célja, hogy nemzeti ünnepeinket aktuálissá és átélhetővé tegyék a fiatalok számára is, és hogy minden március 15-re és október 23-ra új, friss, aktuális ünnepi műsort készítsenek, ahol fiatalok közvetítik a múlt felemelő pillanatait.

Az 50 perces műsort a Pesti Magyar Színiakadémia II. évfolyama készítette, akiknek osztályvezetője Lengyel Ferenc és Tóth Sándor színművészek. A műsort október 21-én és 22-én három-három alkalommal - 9, 11 és 13 órától - láthatja a közönség.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr257994271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása