7óra7

Arccal a hóban - Kalapos Éva Veronika drámaíróként is bemutatkozik

Arccal a hóban - Kalapos Éva Veronika drámaíróként is bemutatkozik

2014. 10. 27. | 7óra7

A darab egy nyírségi városban játszódik, ahová új család költözik: egy nő a kislányával és második férjével. Lendülettel és tervekkel rendezkednek be új házukban, életüket mégis a vidéki élet szürkesége rendezi el. A szociodráma szereplői illúziók nélküli, nehéz sorsú emberek egy nehéz sorsú vidéken.

A dráma felolvasószínházi változatát először júliusban, a Fiatal Írók Szövetségének visegrádi táborában mutatták be.

Az előadás szereplői: Kovács Olga, Dánielfy Anna, Szládek Kata, Mesterházy Fruzsina, Dolmány Attila, Menszátor Héresz Attila, Harcsik Róbert, Kovács-Cohner Róbert és Csikós Attila.

A szerző drámakötetét, amelynek az Arccal a hóban a címadó darabja, november 6-án 19 órakor mutatják be az Élesztő pincében (1094 Budapest, Tűzoltó utca 22.)
Az esten a Szimpla Színház művészei, Kovács Olga, Mesterházy Fruzsina és Dolmány Attila részleteket olvasnak fel a kötetben található színdarabokból. A kötetet a Fiatal Írók Szövetsége adja ki.

A szerzőről: Kalapos Éva Veronika 1983-ban született Nyíregyházán. Sikeres ifjúsági regénysorozatot jegyez D.A.C. címmel, melynek idén ősszel már a 3. kötete jelenik meg a Manó Könyveknél. Ír verseket és prózát is. 2013-ban Móricz Zsigmond Irodalmi Ösztöndíjat kapott. Nem csak íróként, de énekesnőként is ismert, és újságíróként is dolgozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr577994211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása