7óra7

Liliomfi a Zenthe Ferenc Színházban

Liliomfi a Zenthe Ferenc Színházban

2014. 11. 03. | 7óra7

A magyar színjátszás hőskorát idéző, a filmfeldolgozásból jól ismert történetben a vándorszínész trupp éppen Balatonfüredre érkezik, ahol is Szilvay professzor gyámleánya és a nevelőnő nyaral. Mariska és Liliomfi, az ünnepelt színész (aki valójában Szilvay unokaöccse) minden előítélet ellenére egymásba szeretnek.

Azt sem tudják, hogy a professzor már rég egymásnak szánta őket, bár találkozásukat nem is sejtette. A házasság feltétele, hogy Liliomfi hagyjon fel a színészettel. A szerelmesek csúffá teszik az ájtatos képmutatást, a mohóságot, a zsarnokoskodást, majd együtt kelnek útra Thália szolgálóiként.

A főbb szerepeket Pásztor Tibor és Csernák János mellett Házi Anita, Falati Hedvig, Gyuriska János és Máté Krisztián játsszák. A darabot Susán Ferenc állítja színpadra.

Az előadásban közreműködik a Nógrád Táncegyüttes.

A bemutatót követően november 19-én és 20-án is látható lesz az előadás Salgótarjánban, Füleken pedig november 30-án játsszák.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr517994155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása