7óra7

Színházjegyet rászorulóknak

Színházjegyet rászorulóknak

2014. 11. 06. | 7óra7

Az akció a "fenntartott kávé" elnevezésű kezdeményezésre hasonlít, aminek keretében kávézókban, teázókban kifizethetünk néhány meleg italt, amit a később betérő rászoruló fogyaszthat el. A régi olasz szokás több szegény országban, köztük Magyarországon is népszerű az utóbbi időben.

"Vannak, akik megtehetik, hogy másokra is gondolnak. Szeretteiken kívül az ünnepek előtt keresik a lehetőségeket, hogyan tegyenek jót azokkal, akiknek nincs otthonuk, családjuk, kiadós napi betevőjük, vagy egyik napról a másikra élnek, nagycsaládosok, és éppen futja az alapdolgokra." - olvasható az Átrium Film-Színház közleményében.

Azt javasolják, ajándékozzunk kultúrát azoknak a rászorulóknak, akiknek nincs pénzük színházjegyet vásárolni. Az Átrium Film-Színház maga is felajánlj 20 jegyet a rákospalotai Javítóintézet és Speciális Gyermekotthon lakóinak, hogy közösen megnézhessék a W. úr üzen című Bodzsár Márk-előadást. A gyerekek az előadás előtt találkozhatnak az alkotókkal is.

A megvásárolt jegyeket rögtön le is adhatja a jegypénztárban később az Átrium Film-Színház eljuttatja a nagycsaládosok, szegények részére. Az igazságos szétosztást segíti az ad6kap6, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a Heti Betevő.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr687994123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása