7óra7

Özönvíz előtt - kortárs orosz dráma Csíkszeredán

Özönvíz előtt - kortárs orosz dráma Csíkszeredán

2014. 11. 10. | 7óra7

A kortárs orosz dráma története szerint Jont egy szupermarket alkalmazottja megpróbálja rávenni egy bizonyos chips megvásárlására, azt sugallva, hogy abban lapul a sorsjegy, melynek révén a férfi egy jachtot nyer. Ezen a jachton pedig, mint annak idején Noénak, neki is össze kell gyűjtenie két példányt azokból a fajokból, melyeket át akar menteni az özönvíz utánra. A történet furcsán alakul, egyre több jel utal arra, hogy valóban Jon a kiválasztott.

Özönvíz előtt

Az előadás főbb szerepeit Kozma Attila, Bilibók Attila, Bende Sándor, Bartalis Gabriella és Majoros Erika Rozália alakítja. A jelmezek Török Réka, a díszlet Csiki Zsolt munkája, aki egyben az előadás rendezője is. A színházi programot a szervezők 16 éven felüli nézőknek ajánlják.

Kapcsolódó

>>> Négy nagyszínpadi előadást kínál bérleteseinek a Csíki Játékszín

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr67994091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása