7óra7

Útra kelt a temesvári Hétfejű tündér

Útra kelt a temesvári Hétfejű tündér

2014. 11. 12. | 7óra7

A hétfejű tündér - plakát A bábelőadás különös történet egy kisfiúról és a világról, amelyben létezni próbál. A szerző jól ismert mesevilága és a szokatlan bábtechnikák találkozásából olyan előadás született, mely a mese nyelvén ugyan, de a mai társadalom kétdimenziós kirakat-valóságából merítkezve próbálja körbejárni a szeretet, az elfogadás, a másság és a barátság problémáit – olvasható az előadás felvezetőjében.

A vegyes bábtechnikát használó gyerekelőadás Antal Attila rendezésében, Vass Richárd és Lukács Szilárd főszereplésével került színpadra.

A temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház kiemelten fontosnak tartja a legfiatalabb generációk színházi nevelését, illetve előadásainak minél szélesebb körben való megismertetését - olvasható a színház közleményében.

A rácpácegresi „csúnya kisgyerek” története november 11. és 14. között Brassóban, Csíkszeredán, Székelyudvarhelyen és Marosvásárhelyen lesz látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr157994069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása