7óra7

Harsányi Attila a legjobb színész Pitesti-en

Harsányi Attila a legjobb színész Pitesti-en

2014. 11. 20. | 7óra7

Az Aradi Kamaraszínház, a szegedi MASZK Egyesület és a budapesti Bakelit Multi Art Center koprodukcióban készült „Sex, drugs, gods & rock ‘n’ roll” című „radikális stand up tragedy”-ben nyújtott alakításáért vehette át az elismerést a művész.

Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll - Harsányi Attila A rangos nemzetközi seregszemlén, amelyre többek között koszovói, albán, szerb, bolgár és román társulatok kaptak meghívást, az aradi produkció volt az egyetlen magyar nyelvű előadás.

A szakmai zsűri tagjai voltak: a svédországi Zoltan Schapira, Coca Bloos, színművésznő, Marinela Ţepuş, a bukaresti “Nottara” Színház menedzsere és a szerbiai Dragan Jakovljevic, rendező.

Az Aradi Kamaraszínház negyedik alkalommal vesz részt a két fesztiválon, ahol már több sikert is elért. A Rudolf Hess tízparancsolata című előadásban nyújtott alakításáért Harsányi Attilának a fesztivál legjobb férfi alakításért járó díjat ítélték oda. Az Aradi Kamaraszínház és a szegedi MASZK Egyesület koprodukcióban készült Kvartett című előadása a zsűri Interkulturális Párbeszéd különdíját nyerte el. Tavaly a Tündéri című minimál-szürreál musicallel Tapasztó Ernő a legjobb rendezésért járó díjat vehette át.

Kapcsolódó:
>>> Az aradi Sex, drugs, gods & rock’n’roll folytatja az útját

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr667993995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása