7óra7

Önkéntes statisztákat keresnek Szegeden

Önkéntes statisztákat keresnek Szegeden

2014. 11. 25. | 7óra7

A sikeres jelentkezők feladata - életkortól és nemtől függetlenül - a vallásháború által űzött lakosság megformálása.

A jelentkezés feltétele, hogy a kiválasztottak vállalják a felkészítésen való részvételt, a próbákon való megjelenést, valamint azt, hogy az évad végéig, maximum 20 alkalommal rendelkezésre állnak a Kurázsi mama című előadás statiszta feladataira a színház által megadott időpontokban.

Szegedi Nemzeti Színház

A próbák 2015. január 6-tól kezdődnek, általában kedd és szombat között mindennap délelőtt 10-től délután 2-ig, illetve délután 6-tól este 9 óráig tartanak.

A beküldött írásos anyag alapján a kiválasztottak 2014. december 9-én egynapos felkészítésen vesznek részt, majd a színház az ezt követő szűrőbeszélgetés után hoz döntést az önkéntesek szerződéséről.

A teátrum 2014. december 3-ig fogadja a jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal és motivációs levéllel az info@talentumonkentes.hu e-mail címen. Bővebb információval Kósa Lászlóné várja az érdeklődőket ugyanezen az e-mail címen, illetve a feladat és a jelentkezés részletei a Talentum Alapítvány honlapján, itt is elérhetők.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr377993959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása