7óra7

A kis herceg a Karinthyban

A kis herceg a Karinthyban

2014. 11. 28. | 7óra7

Szirtes Balázs így vallott az előadásról:
Néhány éve született meg bennem a gondolat a mese jelenlegi formájában, vagyis mese-monológként való eljátszására, amikor hosszú évek után egyszer újra a kezembe vettem Saint-Exupéry varázslatos könyvét. Rögtön el is kezdtem dolgozni az anyagon. Meglepően könnyű szülés volt! Aztán jött egy kicsit hosszabb folyamat, amikor megtaláltam azokat az alkotótársakat és produkciós partnereket, akik most velem együtt, értem is dolgoznak az előadás létrejöttén.

A kis herceg

Ma már el sem tudom képzelni, hogy másként is el lehetne hitelesen mesélni ezt a történetet, mely nem csak az életkoruk szerinti gyerekeknek szól, hanem minden gyermekiségét valamennyire őrző és visszavágyó felnőttnek is. Magam is ilyennek szeretném látni saját magamat, és ezért óriási élmény számomra ez a sok szerep, ez a mágikus erejű történet amelyet megélhetek majd előadásról előadásra.

A gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló előadás jelmezeit Tordai Hajnal készíti, Deres Péter konzultánsként vesz részt a produkcióban, melynek művészeti vezetője Karinthy Márton, a rendező munkatársa Németh Dóra.

Az előadás a bemutatót követően idén még egy alkalommal, 29-én délelőtt fél 11-től látható a tizenegyedik kerületi teátrumban.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr747993933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása