7óra7

Jövőre lesz 25 éves a Művészetek Völgye

Jövőre lesz 25 éves a Művészetek Völgye

2014. 12. 12. | 7óra7

Az ország legrégebbi összművészeti fesztiválja jövőre ünnepli 25. évfordulóját, így július 24. és augusztus 2. között a Balaton-felvidékre látogatók a megszokott helyszínek mellett várhatóan olyan újdonságokkal találkozhatnak, mint a Hello Wood csapata által tervezett Hello Wood Village, a dörögdi Klastrom környékén a Selected Sounds csapata által megálmodott zenei és egyéb művészeti kísérletek, vagy a Fonó Budai Zeneház világzenei előadásai - olvasható a szervezők közleményében.

Eközben a saját udvarát kinövő Blue sPot Café is nagyobb koncerthelyszínnel és produkciókkal készül, de várhatóan saját udvart nyit a Völgyben a Modern Art Orchestra és Hajós András is, a Muharay Udvar házigazda szerepére készül Bognár Szilvi, színházi produkciókkal jelentkezik sok meghívott társulat mellett régi fellépőként Hobo, és tovább szaporodnak a komolyzenei programok, kortárs képzőművészeti kiállítások és vásárok is.

A hagyományos udvargazdák, a Kaláka, Palya Bea vagy Szőke András, a Muharay Szövetség és az Elevenkertet működtető szentendrei Forgách Társaság mellett az idei debütálást követően már visszatérő házigazda lesz a Design Terminal és a Berlinben élő Harcsa Veronika, aki kinti zenésztársaival gazdagítja udvarának fellépői körét.

A 2015-ben a Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigándpetendre látogatók kulináris élményekkel is gazdagodhatnak: a Kézműves Sörök Szövetsége jóvoltából a legjobb, kis példányszámban készített söröket kóstolhatnak az érdeklődők, míg a borok rajongói a balatoni régió legjobb italait kóstolhatják meg.

Kapcsolódó:
>>> Mintegy 140 ezren látogattak el a Művészetek Völgyébe

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr797993805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása