7óra7

Közgyűlést tartott a Magyar Koreográfusok Társasága

Közgyűlést tartott a Magyar Koreográfusok Társasága

2014. 12. 19. | 7óra7

A közgyűlés résztvevői egyeztették a jövőre vonatkozó elképzeléseiket, megegyeztek abban, hogy egységes fellépésre van szükség a táncművészet problémáinak megoldása érdekében, bővíteni kell a szervezet mozgásterét és a táncművészek érdekeinek képviselete mellett, rendezni kell a koreográfusok jogdíjainak kérdését az utánjátszásoktól az adathordozókon lévő jogdíjakból történő részesedésig.

Barta Dóra

A Juronics Tamás elnök által vezetett Magyar Koreográfusok Társasága arra törekszik, hogy tagjai sorába gyűjtse a hazai koreográfus szakma legkiválóbb alkotóit, akik képviseletében egy aktív, innovatív szakmai szervezetként meghatározó szerepet játsszon a táncművészetet érintő minden kérdésben, döntés-előkészítésben. A Társaság a decemberi közgyűlésen 16 új taggal bővült, köztük az első tiszteletbeli taggal, Pártay Lillával, a Nemzet Művészével. A Magyar Koreográfusok Társaság így 57 tagot számlál.

Kapcsolódó
Első alkalommal adták át a Nemzet Művésze díjakat

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr297993751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása