7óra7

Kököjszi és Bobojsza az RS9 Színházban

Kököjszi és Bobojsza az RS9 Színházban

2014. 12. 24. | 7óra7

Kököjszi és Bobojsza - plakát A részben bábokkal, részben színészekkel játszott, interaktív előadást a színház gyermekek és felnőtt nézők számára egyaránt ajánlja.

A két törpe, Kököjszi és Bobojsza a törpebirodalomból jön a Kisfiúhoz, hogy mindent megtegyen azért, hogy a Kisfiúnak öröme teljék az életében. Elviszik a szana-szétbe, a szerte-széjjelbe, a minden-hovába…Megtanítják arra, hogy nem kell félni, nem kell aggodalmaskodni, nem kell szorongani. Megtanítják arra is hogy a nagy pillanatokban mindig figyeljen magába, és vigyázzon minden röpülő pillanatra… - olvasható az előadás felvezetőjében.

A Kököjszi és Bobojsza címszerepeit Hannus Zoltán alakítja, partnerei: Sárközi Máté, Horváth Kálmán, Molnár Anikó és mesélőként Lábán Katalin.

A bemutatóra és az azt követő december 29-i előadásra már minden jegy elkelt. Ezeken kívül a darabot idén még december 30-án játsszák, délelőtt 11 órától és délután 3 órai kezdettel, valamint januárban két alkalommal látható: 3-án, délután 3 órától és 4-én, délelőtt 11 órától.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr227993719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása