7óra7

Geo-metamorfózis

Geo-metamorfózis

2015. 01. 07. | 7óra7

A színpadon vulkán tör ki, jéghegy tornyosul s olvad, a bolygók felszínén tengerek, sivatagok alakulnak, folyamatosan mozogva, akárcsak a valóságban.

Az előadásban megfigyelhetjük és megkedvelhetjük a geológiát: domborzati átalakulásokban, absztrakt felszínképződmények mozgásában gyönyörködhetünk. Az élőben mozgatott vetített felületen kezdetben Naprendszerünk égitestjei elevenednek meg, majd ahogy belefeledkezünk a hangkompozíció és a látvány poézisébe, úgy jutunk közelebb és közelebb emberi létünk mikrouniverzumához.

Élő felszín

Az ÉLÕKÉP alapítója és vezetője Bérczi Zsófia, vizuális kommunikáció tervező. 2004 óta egyesületi formában működik. "Az ÉLÕKÉP alkotói világa a vizuális kommunikáció és a színház metszetében helyezkedik el. Munkáiban a kép, képzet és képzelet szerves egységet alkot installációval, előadóművészettel. Formailag és tartalmilag újszerű látásmód kifejeződése, a képzelet feltárása, átélhetősége, illetve ennek átadása iránti vágy vezérel bennünket."

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr627993653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása