7óra7

Eltáncolják a Makrancost a Bethlenben

Eltáncolják a Makrancost a Bethlenben

2015. 01. 19. | 7óra7

A két teljesen eltérő temperamentumú nő párkapcsolatának alakulását végigkövetve kérdőjeleket kap a mindenkori alaphelyzet: a naiv, simulékony húg boldogabb lehet-e végül
az érte feltétel nélkül rajongó férfi mellett, mint a megközelíthetetlenné keményedett nővér azzal az emberrel, aki minden áron a nő teljes személyiségét akarja látni?

Makrancos

Bízni bárkiben is manapság szinte lehetetlen. Jobb volna, ha inkább feladnánk, s a nyugalmat, a rutint keresnénk, magunknak őrizvén gyengeségeinket? Vagy dönthetünk úgy, hogy elvállaljuk az erőpróbát és az esetleges sérülést, hogy önmagunkat fel nem adva, de a másik fél lehető legőszintébb elfogadásával akarjuk megismerni azt, aki végül többé válhat számunkra, mint a saját félelmünkhöz való ragaszkodás.

Előadók: Asztalos Dóra, Stohl Luca, Bukta Gergő, Krizsán Dániel. A zenei montázs Zombola Péter, a látvány Tibor Nagy Grosso munkája.

Gulyás Anna koreográfiáját január 30-án 19 óra 30 perctől láthatják a nézők.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr167993549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása