7óra7

Itt van Amerika? - Ferge Zsuzsa lesz a Centrál klub vendége

Itt van Amerika? - Ferge Zsuzsa lesz a Centrál klub vendége

2015. 01. 30. | 7óra7

David Lindsey-Abaire Jó emberek című színdarabja Dél-Bostonban játszódik, ám olyan társadalmi problémákat vet fel, amelyek Magyarországon is egyre ismerősebbek. Margie Walsh ötvenes, egyedülálló, egy albérletben él súlyosan fogyatékos felnőtt lányával és elveszíti a munkáját.

Jó emberek - Básti Juli, Szabó Éva és Pokorny Lia

Ezek közül a gondok közül mindegyik egyenként és összeadva is olyan, ami itthon is tökéletesen értelmezhető. Az előadás olyan szociális kérdéseket vet fel, amelyekkel mindannyian naponta kényszerülünk szembenézni.

Ahhoz, hogy megértsük milyen társadalmi folyamatoknak vagyunk részesei, generálói és elszenvedői egy színházi előadás talán nem elég. Ezért az előadás után Ferge Zsuzsával beszélhetik meg a nézők mindazt, ami kérdésként fölmerül bennük.

Vajon vezet-e út kifelé is a szegénységből, vagy csak befelé?

Az előadásról itt olvashatják írásunkat.

A beszélgetésre január 30-án 3/4 9-re várják az érdeklődőket a Centrál Színházba.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr787993461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása