7óra7

Veszprémbe költözik a Pécsi Balett

Veszprémbe költözik a Pécsi Balett

2015. 02. 04. | 7óra7

"Mindig nagy öröm, ha egy társulat utazhat, hiszen a meghívás munkánk elismerését jelenti. Különösen jó érzés ez egy régebb óta repertoáron lévő produkció esetében. Hihetetlen, de a Hófehérke és a hét törpe című mesebalettünk 2011. óta varázsolja el a közönséget. Oberfrank Pál igazgató úr meghívása azért is megtisztelő, mert egy 2013-as vendégjáték eredményeként kerül most bebérletezésre előadásunk. Az ilyen jellegű együttműködés vidéki színházak között nem túl gyakori, ezért én ezt már önmagában társulatom sikerének tartom. Kihívás, hogy a premiert követő előadásokat a Veszprémi Petőfi Színház műszaki dolgozóinak segítségével valósítjuk meg. Természetesen maximálisan bízunk a veszprémi kollégákban, és biztos vagyok benne, hogy táncművészeimnek sikerül elvarázsolniuk a veszprémi gyerekeket is" - mondta el Vincze Balázs, Harangozó-díjas, Imre Zoltán-díjas művész, a Pécsi Balett igazgatója.

Hófehérke és a hét törpe - Ujvári Katalin és Nagy Írisz

Az előadás rendezője Uhrik Dóra, föbb szerepeit Ujvári Katalin, Nagy Írisz, Kerekes Soma Lőrinc, Kócsy Mónika, Tuboly Szilárd, Koncz Péter, Molnár Zsolt, Szabó Márton és Matola Dávid táncolják. A gyerekprodukció zenéjét Riederauer Richárd szerezte.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr397993415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása