7óra7

Ódry Partneriskola - Program középiskolák részére

Ódry Partneriskola - Program középiskolák részére

2015. 02. 17. | 7óra7

Ódry Színpad Az Ódry Színpad az egyetem saját színháza, ahol a klasszikusoktól a kortárs irodalomig a legkülönbözőbb irányzatok reprezentáns alkotásai kerülnek színre változatos műfajokban, a színházi szakma jeles képviselőinek rendezésében. Évadonként 8-10 új bemutató látható. Az Ódry Színpad közel 60 éves fennállása óta meghatározó színfoltja a budapesti színházi életnek – olvasható a színház közleményében.

Az egyetem saját bevallása szerint a színházi képzés mellett kiemelten fontos feladatának tekinti, hogy szerepet vállaljon az elkövetkező generációk színházi nevelésében.

Az SZFE 150 Jubileumi év alkalmából a csatlakozó Partneriskolák diákjainak 50 % kedvezménnyel kínálnak jegyeket. Emellett további lehetőségekkel várják az iskolákat: színház bejárással, az alkotókkal folytatott, előadások utáni beszélgetéssel és egyéb, egyedi igényekhez igazított programokkal. A programhoz évente 2 előadás megtekintésével lehet csatlakozni.

További információ az Ódry Színpad honlapján olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr387993309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása